
آشنایی با قوانین اخذ پذیرش بدون ازمون دانشجویی در ترکیه
به منظور اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه، لازم است که با قوانین تحصیل در این کشور آشنا شویم. شرایط خوبی برای
دریافت اقامت تحصیلی در ترکیه وجود دارد. هزینه های تحصیلی در ترکیه پایین است. علاوه بر آن دانشگاه های معتبر بسیاری هم دارد. افزون بر آن اگر شرایط دریافت بورسیه تحصیلی را داشته باشید، می توانید از کمک هزینه های تحصیلی در ترکیه نیز برخوردار شوید.
برای تحصیل نمودن و اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه، می بایست شرایط تان مطابق با مقررات پذیرش تحصیلی این کشور باشد. کارشناسان مهاجرت مسئول بررسی و سنجش صلاحیت های شما در این خصوص می باشند. بعد از تایید واجد الشرایط بودن شما برای مهاجرت به این کشور، وارد پروسه و مرحله اخذ پذیرش تحصیلی خواهید شد.
پذیرش دانشجویی در ترکیه الزامات و مقررات خاص خود را دارد و بر اساس مقطع و رشته تحصیلی تان، این قوانین فرق دارد. دوستان، بهتر است برای تحصیل در ترکیه، به زبان ترکی استانبولی مسلط باشید. اما علیرغم این امتیاز، دانشگاه های دیگری هم هستند که دروس خود را به زبان بین المللی انگلیسی تدریس می نمایند.
ترکیه هر ساله تعداد بیش از ۶۵۰ هزار دانشجوی خارجی را پذیرش می کند و بالغ بر ۲۰۰ دانشگاه دارد که این آمار همچنان در حال رشد و افزایش می باشد. قابل ذکر اینکه شروع سال تحصیلی در ترکیه از ماه سپتامبر بوده و در ماه ژوئن نیز پایان می پذیرد،
همچنین دانشجویان بین المللی برای تحصیل در کشور ترکیه نیاز به مجوز و ویزای تحصیلی دارند. در نظر داشته باشید که اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه، پروسه ای قانونمند می باشد. شرکت آتیلا استادی Atila Study اطلاعات کامل و جامعی از
پروسه پذیرش دانشجویی در ترکیه را در اختیارتان قرار می دهد.
پذیرش دانشجویی در ترکیه بر اساس رشته تحصیلی
قوانین پذیرش دانشجویی در ترکیه بر اساس رشته و مقطع تحصیلی می باشد. بطور مثال جهت تحصیل کردن در رشته های داروسازی، دندان پزشکی و پزشکی، می بایست طبق قوانین اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه، در امتحانات رشته پزشکی شرکت کنید.
به منظور پذیرش دانشجویی در ترکیه، دو امتحان اصلی وجود دارد. امتحان YOS و امتحان SAT از آزمون های اصلی ورودی دانشگاه های این کشور هستند. سوالات امتحان YOS در قالب زبان ترکی استانبولی طراحی شده اما امتحان SAT به زبان بین المللی انگلیسی است. جهت آمادگی برای شرکت در این دو آزمون، موسسه ها و دانشکده هایی در ترکیه، دوره های آموزشی مرتبط برگزار می کنند که می توانید از آنها استفاده نمایید.
همچنین می توانید برای ورود به دانشگاه های ترکیه جهت تحصیل در رشته هایی پزشکی، از دروس این موسسات بهره مند شوید. انتخاب این دوره های آموزشی به عهده خود شماست. در نظر داشته باشید که هر دانشگاهی در ترکیه یک شرط معدل دارد. به منظور اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه باید مراحل و مقررات هر رشته و مقطع تحصیلی را رعایت نمایید. در توضیح مطالب بعدی با آتیلا استادی Atila Study همراه بمانید.
قوانین پذیرش تحصیلی در ترکیه برای مقاطع کارشناسی
به عنوان دانشجوی بین المللی ملزم به رعایت قوانین پذیرش تحصیلی در ترکیه هستید. علاوه بر آن جهت قبولی در دانشگاه های این کشور در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، دو روش برایتان وجود دارد. روش اول اینکه می توانید آزمون ورودی بدهید، اما در روش دوم، این امکان و فرصت را دارید که بدون آزمون ورودی وارد دانشگاه مورد نظر خود شوید.
تفاوت این روش ها در این است که با شرکت در آزمون ورودی،می توانید به دانشگاه های دولتی ترکیه راه پیدا کنید. اما دانشگاه هایی که آزمون ورودی ندارند، هزینه های تحصیلی را از شما دریافت می کنند. چنانچه اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه را قانونمند انجام دهید، کیفیت تحصیل تان تضمین شده و علاوه بر آن هزینه های کمتری را متقبل خواهید شد. از طریق بازدید سایت www.atilastudy.com مطالب و جزئیات بیشتر و کامل تری درباره چگونگی پذیرش دانشجویی در ترکیه خواهید داشت.
مقررات پذیرش تحصیلی در ترکیه برای رشته دکترا
طبق مقررات و قانون اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه برای مقطع تحصیلی دکترا، باید توانایی این را داشته باشید که استادتان را متقاعد نموده تا نامه پذیرش برایتان صادر کند. برای پذیرش تحصیلی در مقطع دکترا باید رزومه و سوابق تحصیلی مناسبی داشته و مدارک مرتبطی را ارائه نمایید. برخی از این مدارک عبارتند از:
- ارائه نمودن مقاله ISI
- تهیه و ارائه نمرات GRE
- تهیه و ارائه مدرک زبان، در رابطه با زبانی که در دانشگاه تان تدریس می شده است. اگر این شرایط را داشته باشید می توانید موفق به دریافت پذیرش دانشجویی در ترکیه بشوید. تحصیل در مقطع دکترا در این کشور نیز، تابع قوانین پذیرش تحصیلی در ترکیه می باشد.
نحوه پذیرش در دانشگاه های ترکیه چگونه است؟
در ادامه مطالب فوق، مطرح می نماییم که اولین مراحل از پروسه پذیرش دانشجویی در ترکیه، انتخاب رشته مورد نظر و دانشگاه ایده آل برای ادامه تحصیل می باشد. بعد از این مرحله باید فرم پذیرش در دانشگاه مورد نظر را تکمیل و ارسال نمایید. سپس فرم درخواست و مدارک تحصیلی تان را به دانشگاه بدهید. اگر هم نیاز به خوابگاه دارید، این نکته را حتما در درخواست تان لحاظ کنید.
داوطلبان اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه باید در زمان مقرر برای ثبت نام در دانشگاه همراه با مدارک فارغ التحصیلی حضور داشته باشند. عدم مراجعه حضوری و یا ناقص بودن مدارک می تواند منجر به بروز مشکلاتی در پذیرش و ثبت نام شود.
یکی دیگر از نکات قابل توجه اینکه، می بایست ریز نمره ها و گواهینامه های رشته تحصیلی تان را به زبان انگلیسی یا ترکی ترجمه رسمی کنید. با رعایت قوانین پذیرش تحصیلی در ترکیه، پروسه ورود به دانشگاه های این کشورکوتاه تر و مطمئن تر خواهد بود و علاوه بر آن بازده و نتایج بهتری از تحصیل خود در این کشور خواهید داشت.
علاقه مندان گرامی، می توانید از طریق ارتباط با شرکتAtila Study و بازدید از وب سایت www.atilastudy.com اطلاعات بیشتری درباره قوانین جدید و نحوه اخذ پذیرش دانشجویی در ترکیه داشته باشید. بدین منظور پیشنهاد می شود با شماره های شرکتAtila Study تماس بگیرید و از مشاوره های تخصصی این روند برخوردار شوید. پیشاپیش از توجه و تماس تان قدردانی می نماییم